Onze diensten & producten

Samen plannen maken, duidelijk zijn

Jouw ICT vlekkeloos laten verlopen en er zijn als je ons nodig hebt. Dat vinden wij nou écht belangrijk. Daarom blijven we graag met jou in verbinding, zodat we altijd van elkaar weten wat we belangrijk vinden. Je vragen serieus nemen, je betrekken in onze denkpatronen en de daaruit voorvloeiende ICT processen. Dat vinden wij belangrijk! Duidelijk zijn!

Complete werkplek


Producten moeten passen. Dat klinkt simpel. Voor ons begint het met weten wat jij wil. Jouw wensen, plannen en kaders voor je bedrijf zijn onze basis voor jouw persoonlijk en solide ICT-fundament. Krachtig en compleet.

Internet & telefonie


Telefonisch bereikbaar zijn. Een belangrijk onderdeel dat moet kloppen. Net als onze ICT-diensten die dit voor jou mogelijk maken. Jouw wensen en behoeften in communicatie zijn hierbij heilig. Dit zijn immers de grondleggers van ons advies.

E-mail, data & applicatiebeheer


Jouw wensen vertalen naar de juiste software. Onze professionals hebben de juiste knowhow om jouw ICT omgeving met de juiste applicaties en software optimaal te laten presteren.

Website & domeinnaam


Een goede website is tegenwoordig onmisbaar voor iedere ondernemer. Wij kunnen je adviseren en ondersteunen met het registeren van je domeinnaam, het hosten van je website en het onderhoud verzorgen zodat je website altijd up-to-date is.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then