Belangrijk beveiligingsadvies vanuit Wordpress.

17-01-2022

De versie 5.8.2 of lager van WordPress websites zijn kwetsbaar voor automatische aanvallen van buitenaf. Met een onderhoudscontract is de website up-to-date en daarmee beschermd tegen deze gevaren.

Vanuit WordPress is een beveiligingsadvies gecommuniceerd dat de versie 5.8.2. en lager, kwetsbaar zijn voor automatische aanvallen van buitenaf. Omdat deze aanvallen routinematig zijn kunnen veel websites op hetzelfde moment bedreigd worden. 

Eén van de gevaren is dat de database van jouw website worden uitgelezen waar mogelijk klantgegevens instaan. Hierdoor kan gevoelige informatie op straat komen te liggen! Gelukkig zijn alle websites die voorzien zijn van een onderhoudscontract up-to-date en daardoor beschermd tegen dit soort gevaren. Daarbij wordt deze door beveiligingssoftware constant gemonitord om eventuele andere bedreigingen snel uit te schakelen.

Heb je ook interesse in een WordPress onderhoudscontract of wil je weten of jouw website veilig is? Neem dan contact op met sales@theiner.nl

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then