Diensten

Continuïteit en veiligheid

Bij Theiner ICT richten we ons graag op continuïteit en veiligheid, zodat jij met jouw business kan floreren en zorgeloos kan werken. Dát kan doen waar jij goed in bent. Daarnaast zijn we niet gauw tevreden. Alles kan altijd veiliger, beter en slimmer. Hoe kunnen we onze klanten nog beter ondersteunen met hun ICT, hoe kunnen we hun vragen nog beter en duidelijker beantwoorden. Om die reden zitten we nooit achterover en blijven wij 24/7 met jullie meedenken. Dat maakt ons werk juist zo leuk en interessant!

Dat is kenmerkend voor Theiner ICT!

Producten & Diensten

Onze producten & diensten op een rij

360 graden check


Met onze unieke 360 graden check nemen we periodiek al jouw ICT diensten onder de loep. We geven zo inzicht in de meest kritische aandachtspunten en de risico’s van deze aandachtspunten. Daarna stellen we een duidelijk rapport op vol inzichten in optimalisaties en verbeteringen. Zo blijven wij de beste keuzes voor jouw ICT maken.

Service & beheer


We werken bij Theiner ICT graag vanuit een totaaloplossing. Zo zien wij jouw ICT-vraagstukken niet als losse onderdelen van je bedrijf maar als een geheel. Het één kan tenslotte niet zonder het ander. Daarnaast verandert de markt snel en zijn consumenten gewend om aan alle kanten te worden voorzien van informatie.

Onze diensten & producten


Jouw ICT vlekkeloos laten verlopen en er zijn als je ons nodig hebt. Dat vinden wij nou écht belangrijk. Daarom blijven we graag met jou in verbinding, zodat we altijd van elkaar weten wat we belangrijk vinden.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then