Continuïteit en veiligheid

Zorgeloos werken en floreren met jouw organisatie doordat Theiner ICT zich richt op continuïteit en veiligheid. Dát jij kan doen waar jij goed in bent. Daarnaast zijn wij niet gauw tevreden. Alles kan altijd veiliger, beter en slimmer.

Hoe kunnen wij onze klanten nog beter ondersteunen met hun ICT en vragen nog beter en duidelijker beantwoorden. Om die reden zitten we nooit achterover en blijven wij 24/7 met jullie meedenken. Dat maakt ons werk juist zo leuk en interessant!

Dat is kenmerkend voor Theiner ICT!

Producten & Diensten

Al onze diensten en producten dragen bij aan een
veilige en goedwerkende ICT-omgeving wat past bij jouw bedrijf.

Wij nemen ICT serieus, jij ook?

360 graden check

Ook jouw organisatie verandert. Producten en diensten ontwikkelen snel. Groei, krimp, veranderende technologieën, niets blijft hetzelfde. Onze ICT diensten veranderen met jou mee, maar de kwaliteit en continuïteit die blijft hetzelfde. Daar zorgen wij voor.

Werkplek / Serverbeheer

Producten moeten passen. Dat klinkt simpel. Voor ons begint het met weten wat jij wil. Jouw wensen, plannen en kaders voor jouw bedrijf zijn onze basis voor jouw persoonlijk en solide ICT-fundament. Krachtig en compleet.

Microsoft 365 / Cloudoplossing

Jouw wensen vertalen naar de juiste software. Onze professionals hebben de juiste knowhow om jouw ICT omgeving met de juiste applicaties en software optimaal te laten presteren.

Website / Domein / Hosting

Een goede website is tegenwoordig onmisbaar voor iedere ondernemer. Wij kunnen adviseren en ondersteunen met het registeren van je domeinnaam, het hosten van je website en het onderhoud verzorgen zodat je website altijd up-to-date is.

Internet / Netwerk / Wifi

Dit is de basis van alles. Of het nu gaat om de website, telefonie en cloud. Niets werkt er zonder internet. Het internet is de ontsluiting naar de buitenwereld en het netwerk is binnen jouw bedrijf. Bij de inrichting van een nieuwe bedrijfspand regelen wij gehele aanleg en inrichting van het netwerk. Zowel bij het netwerk, internet en wifi is beveiliging een belangrijk aspect, want hiermee zit je gekoppeld aan de buitenwereld. Ook dit kunnen wij regelen door het installeren van een firewall.

Telefonie / Voip / Mobiel

Telefonisch bereikbaar zijn. Een belangrijk onderdeel dat moet kloppen. Net als onze ICT-diensten die dit voor jou mogelijk maken. Jouw wensen en behoeften in communicatie zijn hierbij heilig. Dit zijn immers de grondleggers van ons advies.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then