Microsoft 365 / Cloudoplossing

Jouw wensen vertalen naar de juiste software. Onze professionals hebben de juiste knowhow om jouw ICT omgeving met de juiste applicaties en software optimaal te laten presteren.

Microsoft 365
Back-up
Migratie
Training
Onderhoud

Microsoft 365

Wij beheren en kennen de gehele Microsoft 365 omgeving

Met Microsoft 365 heb jij altijd toegang tot de nieuwste software . Daarnaast werk je in de cloud en beschik jij voor medewerkers over een digitale werkplek. Veilig, stabiel en betrouwbaar. Met Microsoft 365 heb jij overal en vanaf ieder apparaat inzicht en toegang tot de verschillende applicaties.

Back-up

Geen zorgen over al je data

Wij helpen met het automatiseren van al jouw back-ups en monitoren deze actief en preventief. Zo hoef jij je geen zorgen te maken of alle data wel veilig is. Online back-ups, offline back-ups, wij slaan ook alles versleuteld op, op Nederlands grondgebied.

Migratie

Wij zorgen voor een soepele overgang

Jij komt altijd op een punt dat het tijd is voor vernieuwing. Het vernieuwen van hardware of juist alleen een update van de software. Het is natuurlijk van belang dat zo’n migratie soepel verloopt. Zowel technisch als operationeel. Een goede voorbereiding is daarbij heel belangrijk.

Training

Jouw kennis up-to-date houden

Werken met ICT-producten vraagt om kennis en vaardigheden. Producten en diensten blijven zich in rap tempo ontwikkelen. Onze ICT professionals hebben altijd een up-to-date kennis en skills door zowel interne als externe trainingen.

Onderhoud

Zorg en aandacht voor jouw ICT

Een goede, digitale infrastructuur houdt niet op bij het plaatsen en installeren. Daarom is het onderhoud minstens zo belangrijk. Wij monitoren proactief het bedrijfsnetwerk en systemen op afstand en locatie, zodat deze blijven werken. Zorg en aandacht staan hierbij centraal.

Veelgestelde vragen

Een fysieke server of cloudoplossing?

Deze vraag krijgen wij regelmatig, wat er beter is. Dit is écht afhankelijk van de situatie, het bedrijf en wensen. Als jij werkt met een cloudoplossing wordt er veel uitbesteed, zoals bijvoorbeeld de beveiliging en onderhoud van de server. Een cloudoplossing is niets anders dan jouw bestanden / gegevens opslaan op een externe server.

Heb jij als bedrijf bepaalde machines die aangestuurd worden door programma's? Dan is het niet mogelijk om te werken met een cloudoplossing en is er een fysieke server nodig.

Waarom een training?

Als bedrijf wil jij ICT producten optimaal gebruiken, zodat er niet teveel wordt gebeld naar onze servicedesk en iedereen efficiënter kan werken. Dit kan alleen als de kennis up to date is over de producten.

Wij checken samen met jou de digitale vaardigheden van het bedrijf en daar wordt de training op afgestemd. Een training kan bijvoorbeeld gaan over cybercriminaliteit, hierin gebruiken wij praktijkvoorbeelden van nep e-mailberichten om jouw medewerkers te leren waar ze op moeten letten.

Naast een cloudoplossing ook een back-up?

Als jij gebruikt maakt van een cloudoplossing, adviseren wij altijd een back-up. Jij wilt geen risico lopen met de primaire diensten van e-mail en documenten. De back-up van alle informatie van het bedrijf doe je dan ook bij een andere partij, op een andere server. Doordat deze data op een andere locatie staat opgeslagen kunnen wij ondersteunen bij het terugzetten van alle bestanden als dat nodig is.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then