Over ons

Theiner ICT is een snelgroeiend en ambitieus ICT-bedrijf dat gaat voor de totaaloplossing. Of het nu gaat om hardware & software, communicatiemiddelen, internetoplossingen of de strijd tegen cybercriminaliteit, onze medewerkers beheersen het allemaal.

Wij zijn een full-service ICT dienstverlener die 24/7 voor haar klanten klaarstaat om de juiste service te verlenen.

Het Theiner ICT team

Samen maken wij ICT vanzelfsprekend. Het Theiner ICT team met ieder hun eigen specialiteiten, van de servicedesk, technische dienst tot aan sales. Altijd duidelijk over ICT en beschikbaar om jou te helpen.

Directeur / eigenaar

Willem

Willem heeft dit bedrijf eigenhandig opgericht, is prestatiegericht én een doorzetter. Behalve dat hij er altijd is voor zijn medewerkers, staat hij ook altijd klaar voor onze klanten. Samen met de klant kijkt hij naar de best mogelijke ICT oplossing, waarbij kwaliteit, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid voorop staan.

Technisch Directeur / Chief Technology Officer

Koos

Koos is voor veel klanten een vertrouwd gezicht. Hij is een sterke persoonlijkheid die zijn sporen in het ICT-vak heeft verdiend. Hij kwam binnen als stagiair en is doorgegroeid tot Technisch Cirecteur. Koos houdt van orde. Een perfectionist die alleen tevreden is als de klant dat ook is én als er een perfect product is afgeleverd. Hij durft dan ook best kritische feedback te geven: alles voor het goeie doel.

ICT Specialist

Huub

ICT heeft voor Huub geen geheimen. Hij is altijd up-to-date van de nieuwste hardware ontwikkelingen en duikt graag in de nieuwste technologische snufjes. Noem hem een nerd. Hij is onze ICT-held. De nieuwste processor of de beste software heeft hij al ontdekt voordat iemand anders het in de gaten heeft. En o ja, meestal heeft hij het thuis al getest. Geen virus is hem te moeilijk, geen hardware-probleem te uitdagend. Hij is dan ook met trots onze ICT Specialist.

Kom jij ons team versterken? Bekijk al onze openstaande vacatures!

Bekijk de pagina

Geschiedenis van Theiner ICT

Het jaar 2006 staat symbool voor het prille begin van héél veel meer Theiner ICT. Niet alleen als bedrijf ontwikkelde Theiner ICT zich de afgelopen jaren volop, ook de ICT wereld stond natuurlijk niet stil. De verschillende tijden kenden allemaal andere vraagstukken en vroegen om andere oplossingen. Lees hier meer over de belangrijkste stappen en ontwikkelingen uit de afgelopen Theiner ICT jaren.

2022

Wij breiden uit!

Een overname van Syan ICT uit Beek en Donk. Alle diensten, activiteiten, klanten en personeelsbestand zijn overgenomen door Theiner ICT.

Festival Hotspot is ook onderdeel van de overname van Syan ICT. Dit is een aparte divisie gespecialiseerd in complexere internet, netwerk en wifi vraagstukken. Wij zijn trots op deze uitbreiding met twee extra collega's.

2021

Jubileum jaar, dé verhuizing en uitbreiding!

Begin 2021 staat in het teken van verhuizen naar ons nieuwe pand op bedrijventerrein Doornhoek in Veghel. Daarnaast moet de nieuwe website gemaakt worden en zo snel mogelijk de lucht in. En niet te vergeten: Theiner ICT bestaat in oktober 12,5 jaar! Wat een feestjaar!

Nog een uitbreiding van de diensten want 4Webcom is overgenomen door Theiner ICT en zusterbedrijf Upgraders is opgericht.

2019

Theiner ICT 10 jaar!

Op feestelijke wijze vierden we ons 10-jarig bestaan. Wij zijn overgegaan van eenmanszaak naar een B.V. en hebben medio juli het klantenbestand van Vis R IT overgenomen. Een jaar met 2x feest voor Theiner ICT!

De voorbereidingen zijn begonnen voor onze ISO certificeringen. De 9001 voor kwaliteitsmanagement en 27001 voor informatiebeveiliging.

2018

Master update

In 2018 heeft Theiner ICT een master update gekregen! De vernieuwde huisstijl is fris, modern en lekker duidelijk. En dat past weer perfect bij de slogan… “Duidelijk over ICT”. Het vertrouwde logo is hetzelfde gebleven, maar alle andere communicatiemiddelen hebben een make-over gehad. Nieuwe stickers op de bedrijfsauto’s, bijpassende bedrijfskleding en een spiksplinternieuwe website.

2016/2017

Focus en meer hostingactiviteiten!

Tijd voor focus! Theiner ICT besluit dit jaar focus aan te brengen in haar dienstverlening en concentreert zich nu alleen op systeembeheer. Er wordt daarom afscheid genomen van alle ontwikkelaars en programmeurs. Daarnaast zijn er nog meer hostingactiviteiten overgenomen van 'Koek'. Hiermee is de samenwerking gestart met Joris van Asseldonk en een sprong naar 2021, want in dat jaar is Upgraders gestart, samen met Willem.

2014/2015

Overname van drie bedrijven

Niet één maar drie bedrijfsovernames zijn een feit. Het ICT-bedrijf Infinity Systems wordt met succes overgenomen en de hostingactiviteiten van Pro-mo-Ties. En daarnaast ook alle ICT-systeembeheer klanten van Gerrits ICT uit Gemert. Dat betekent heel veel nieuwe klanten waarvan vele nog altijd met tevredenheid gebruik maken van de diensten van Theiner ICT.

2010

Afstuderen, een heus pand én eerste medewerker in dienst

Na het succesvol afstuderen van Willem aan de HBO opleiding ICT betrekt Theiner ICT het pand aan de Spoorlaan in Veghel. Het échte werk gaat beginnen! Dit betekent ook dat de allereerste medewerker Huub in dienst komt. Huub versterkt Willem en samen vormen ze een topteam.

2009

Officiële inschrijving Kamer van Koophandel

De inschrijving van Theiner ICT bij de Kamer van Koophandel is een feit. Theiner ICT is vanaf nu officieel gestart als eigen onderneming.

2006

Hoe het allemaal begon

Een bijzonder jaar, 2006. Het prille begin van héél veel meer Theiner ICT. 2006 is namelijk het jaar waarin Willem Theiner Nederlands kampioen MBO ICT Beheer niveau 4 werd. In ditzelfde jaar gaat Willem in dienst bij zijn allereerste klant ooit: ‘Novameer’. We zien 2006 dan ook als hét jaar waarin voor Theiner ICT alles begon. Het fundament is gelegd.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then