Over ons

Theiner ICT is een snelgroeiend en ambitieus ICT-bedrijf dat gaat voor de totaaloplossing. Of het nu gaat om hardware & software, communicatiemiddelen, internetoplossingen of de strijd tegen cybercriminaliteit, onze medewerkers beheersen het allemaal.

Wij zijn een full-service ICT dienstverlener die 24/7 voor haar klanten klaarstaat om de juiste service te verlenen.

Het Theiner ICT team

Samen maken wij ICT vanzelfsprekend. Stille helden, de een wat meer op de voorgrond dan de ander. Altijd up to date, kritisch, duidelijk en beschikbaar om jou te helpen.

Directeur / eigenaar

Willem

Willem heeft dit bedrijf eigenhandig opgericht, is prestatiegericht én een doorzetter. Behalve dat hij er altijd is voor zijn medewerkers, staat hij ook altijd klaar voor onze klanten. Samen met de klant kijkt hij naar de best mogelijke ICT oplossing, waarbij kwaliteit, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid voorop staan.

Technisch Directeur / Chief Technology Officer

Koos

Koos is voor veel klanten een vertrouwd gezicht. Hij is een sterke persoonlijkheid die zijn sporen in het ICT-vak heeft verdiend. Hij kwam binnen als stagiair en is doorgegroeid tot Technisch Cirecteur. Koos houdt van orde. Een perfectionist die alleen tevreden is als de klant dat ook is én als er een perfect product is afgeleverd. Hij durft dan ook best kritische feedback te geven: alles voor het goeie doel.

ICT Specialist

Huub

ICT heeft voor Huub geen geheimen. Hij is altijd up-to-date van de nieuwste hardware ontwikkelingen en duikt graag in de nieuwste technologische snufjes. Noem hem een nerd. Hij is onze ICT-held. De nieuwste processor of de beste software heeft hij al ontdekt voordat iemand anders het in de gaten heeft. En o ja, meestal heeft hij het thuis al getest. Geen virus is hem te moeilijk, geen hardware-probleem te uitdagend. Hij is dan ook met trots onze ICT Specialist.

Kom jij ons team versterken? Bekijk al onze openstaande vacatures!

Bekijk de pagina

Geschiedenis van Theiner ICT

Het jaar 2006 staat symbool voor het prille begin van héél veel meer Theiner ICT. Niet alleen als bedrijf ontwikkelde Theiner ICT zich de afgelopen jaren volop, ook de ICT wereld stond natuurlijk niet stil. De verschillende tijden kenden allemaal andere vraagstukken en vroegen om andere oplossingen. Lees hier meer over de belangrijkste stappen en ontwikkelingen uit de afgelopen Theiner ICT jaren.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then