360 graden check

Ook jouw organisatie verandert. Producten en diensten ontwikkelen snel. Groei, krimp, veranderende technologieën, niets blijft hetzelfde. Onze ICT diensten veranderen met je mee, maar de kwaliteit en continuïteit die blijft hetzelfde. Daar zorgen wij voor. In onze 360 graden check geven we je inzicht in de meest kritische aandachtspunten met een top 3 voor de korte termijn. Wat zijn de risico’s van deze aandachtspunten en nog belangrijker wat zijn onze aanbevelingen.

Inzicht in de meest kritische aandachtspunten

Met onze 360 graden check nemen wij periodiek al jouw ICT diensten onder de loep. Dit geeft duidelijkheid. Duidelijkheid over wat werkt en niet meer werkt of nóg beter kan. Kan het eenvoudiger, efficiënter of goedkoper?
Zijn er nog andere ICT diensten waarbij er ondersteuning nodig is? Onze 360 graden check creëert het perfecte vertrekpunt om continue jouw functionele wensen in kaart te brengen. Zo blijven wij altijd de beste keuzes maken voor jouw ICT en blijf jij gewoon de beste keuzes maken voor jouw bedrijf.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een 360 graden check?

Gemiddeld duurt een check twee tot drie uur. Wij doorlopen jouw complete ICT inrichting en komen met een duidelijk advies.

De voordelen van een 360 graden check

De 360 graden check wordt door iemand anders gedaan dan jouw vaste contactpersoon. Dit zorgt voor een kritische blik en alles wordt doorgenomen van a t/m z. De ontwikkelingen binnen de techniek gaan snel.
Wat wij vandaag maken is volgend jaar alweer oud. In deze check nemen wij ook de marktontwikkelingen mee en de wensen vanuit het bedrijf. Zo blijven wij samen groeien. Op deze manier waarborgen we de beste ICT oplossingen voor jou als klant. Bij een 360 graden check ontvang jij een adviesplan voor eventuele aanpassingen.

Wat kost een 360 graden check?

Een 360 graden check is gratis wanneer jij het Basis Service Pakket afneemt. Anders is de prijs van een 360 graden check op afspraak.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then