Website / Domein / Hosting

Een goede website is tegenwoordig onmisbaar voor iedere ondernemer. Wij kunnen adviseren en ondersteunen met het registeren van je domeinnaam, het hosten van je website en het onderhoud verzorgen zodat je website altijd up-to-date is.

Domeinnaamregistratie
Webhosting
WordPress onderhoud
SSL-certificaat

Domeinnaamregistratie

Kies een duidelijke en persoonlijke domeinnaam

De keuze van een domeinnaam is belangrijk en moet passen bij de naam en branche van jouw bedrijf. Via Theiner ICT kun jij gemakkelijk en snel jouw domeinnaam laten registreren. 

Wil jij je domeinnaam een nóg persoonlijkere touch geven? Dat kan heel eenvoudig dankzij de komst van veel nieuwe domeinnaam extensies. Naast de veelvoorkomende extensies als .com, .org, .net en .nl zijn er nog veel meer extensies mogelijk.
Enkele voorbeelden zijn .club, .dance, .expert, .fitness, .tips, en .vodka. Elke maand komen er meer extensies bij. Hierdoor zijn je bedrijfsnaam en website beter te onthouden en is het duidelijker waar je bedrijf of website voor staat.

Webhosting

Onbeperkte, betrouwbare hosting mogelijkheden

Onze geavanceerde servers bieden onbeperkte, up-to-date hosting mogelijkheden. Wij regelen en onderhouden al jouw gewenste hosting activiteiten. Van een eenvoudige website tot een uitgebreid softwarepakket, alles is mogelijk.

WordPress onderhoud

Goed onderhoud is belangrijk

Wij monitoren daarom je WordPress website en zorgen ervoor dat alles up-to-date blijft. Door de updates periodiek uit te voeren zorgen wij ervoor dat jouw website, maar ook gebruikersdata altijd veilig zijn en de website altijd online blijft.

SSL-certificaat

Online beveiliging, actueel en noodzakelijk

Een goede beveiliging van een applicatie is essentieel. Het is immers onze zorg jouw producten zo te ontwikkelen dat gebruikers in alle veiligheid informatie kunnen uitwisselen. Daarom helpen wij hierbij. Privacygevoelige informatie bescherm jij via een beveiligde verbinding met een SSL-certificaat. Een SSL-certificaat herken je aan het slotje in de adresbalk en de https voor de url.

Veelgestelde vragen

Ontwikkelen jullie ook websites?

Ja dat kunnen wij! Bij Upgraders kunnen ze jouw website ontwikkelen met de gebruiksvriendelijkheid en functionaliteiten van een app. En het handige is, Upgraders is ons zusterbedrijf en vind jij op hetzelfde kantoor. Dus écht alles onder één dak.

Is met webhosting alles beveiligd?

De applicatie die op onze server draait die monitoren wij niet. Dit komt doordat wij deze applicatie niet hebben ontwikkeld en daarom ook niet kennen. Wij bieden hierin alleen de ruimte op onze server en beheren dit. Dus het antwoord of je alles hebt beveiligd met webhosting is nee.

Is Wordpress onderhoud verplicht?

Ja, alle klanten met een Wordpress website zijn verplicht voor onderhoud. Dit komt omdat deze websites regelmatig worden gehackt en wij willen het beste voor onze klanten. Dus om de veiligheid en bedrijfscontinuïteit te waarborgen is onderhoud essentieel.

Waar draaien de servers van Theiner ICT?

Goede vraag! Onze servers staan in twee data centra in Amsterdam. Zij hebben een TIER vier graad als beveiliging. Dat betekent dat er apparatuur vervangen kan worden zonder dat er een downtime is, omdat alles dubbel wordt uitgevoerd. Denk hierbij aan de servers, stroom etc.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then