Internet / Netwerk / Wifi

Dit is de basis van alles. Of het nu gaat om de website, telefonie, cloud, niets werkt er zonder internet. Het internet is de ontsluiting naar de buitenwereld en het netwerk is binnen jouw bedrijf. Bij de inrichting van een nieuwe bedrijfspand regelen wij gehele aanleg en inrichting van het netwerk. Zowel bij je netwerk als bij internet en wifi is beveiliging een belangrijk aspect, want hiermee zit je gekoppeld aan de buitenwereld. Ook dit kunnen wij regelen door het installeren van een firewall.

Deze dienst doen wij voor bedrijfspanden, denk aan kantoren of productie.

Internetverbinding
Wifi
VPN (beveiligd extern inloggen)
Draadloos Breedband

Internetverbinding

Bedrijfsnetwerk aanleggen, onderhouden of verbeteren

Een betrouwbare en snelle internetverbinding is van essentieel belang. Wij vinden voor ieder bedrijf de best passende oplossing en zijn niet gebonden aan één leverancier. Zo selecteren wij altijd de betrouwbaarste en voordeligste leverancier, verzorgen we de helpdesk én de bijbehorende administratie.

Wifi

Zonder goed werkend wifi netwerk ben je nergens

Wij hebben alle specialisme in huis voor een goed werkend wifi netwerk. Wij regelen de juiste apparatuur met de hoogste kwaliteit en stellen deze ook in. Van advies, aanleg tot het onderhoud.

VPN (beveiligd extern inloggen)

Online beveiliging, actueel en noodzakelijk

Een goede beveiliging van online producten is essentieel. Er worden steeds meer en meer vertrouwelijke informatie gedeeld via het internet. Wij werken volgens de laatste standaarden. Het is immers onze zorg jouw producten zo te ontwikkelen dat gebruikers in alle veiligheid informatie kunnen uitwisselen. Een VPN (Virtual Private Network) biedt jou de mogelijkheid om geheel veilig medewerkers toegang te geven tot het bedrijfsnetwerk.

Draadloos Breedband

Altijd en overal online
Theiner ICT biedt Draadloos Breedband internet voor in het industrie- en buitengebied. Voor de Beekerheide biedt Theiner ICT bijvoorbeeld een totale dekking met een snelheid van 150Mbps upload én download. Inmiddels is dit Draadloos Breedband netwerk al enkele jaren operationeel en maken meerdere ondernemers gebruik van deze verbinding. Waar met (A)DSL de mogelijkheden beperkt zijn, is het met Draadloos Breedband mogelijk om in de cloud te werken zonder lang te hoeven wachten.

Bekijk deze dienst

Veelgestelde vragen

Uit welke providers kan ik kiezen?

Voor de mobiele oplossingen bieden wij YouFone (KPN netwerk) en KPN zakelijk aan, omdat dit het beste netwerk is. Voor glasvezel en koper is er een breed aanbod zoals KPN, Eurofiber en T-Systems.
Daarnaast kunnen wij ook op veel collectieve initiatieven leveren.

Leveren jullie WiFi voor evementen?

Ja dat leveren wij. Wij hebben een apart team met de naam Festival Hotspot, waarvoor wij internetvoorzieningen leveren. Dat kan op allerlei locaties waar normaal gesproken geen internet voorzieningen zijn. Dit hebben wij al eerder gedaan voor Festyland, Harmony of Hardcore, 7th Sunday, Paaspop en WiSH Outdoor.

Hoe kies ik de juiste infrastructuur?

Daar is veel keuze in! Dat kan via koper, satelliet, 4G, 5G of glasvezel. Wij kunnen alles leveren en adviseren voor de juiste keuze.

Waarom werkt mijn WiFi niet meer?

Dat kan inderdaad voorkomen, heel vervelend! Even een korte uitleg. Een WiFi netwerk heeft een bepaalde frequentie in het spectrum. Het kan gebeuren dat apparaten die dezelfde frequentie hebben jouw WiFi netwerk verstoren. Dit kan al gebeuren door een magnetron of elektrische heftruck. Wij hebben een speciaal WiFi apparaat die de frequenties kan meten in de omgeving. Hiermee vinden wij de stoorzender en lossen het probleem op door de frequentie te veranderen.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then