Telefonie / Voip / Mobiel

Telefonisch bereikbaar zijn. Een belangrijk onderdeel dat moet kloppen. Net als onze ICT-diensten die dit voor jou mogelijk maken. Jouw wensen en behoeften in communicatie zijn hierbij heilig. Dit zijn immers de grondleggers van ons advies.

Mobiele telefonie
Telefonie

Mobiele telefonie

Voordelig bellen met de premium kwaliteit via het snelste mobiele netwerk van Nederland?

Dat kan bij Theiner ICT! Met onze mobiele telefonie partner Youfone Zakelijk, kunnen wij de premium kwaliteit van KPN aanbieden voor een lage prijs. Die combinatie was voor ons van groot belang. Het KPN-netwerk is onlangs uitgeroepen tot het beste en snelste mobiele netwerk van Nederland.

Bekijk onze pakketten

Telefonie

Voordelig bellen via een internetverbinding

Een VoIP lijn zorgt ervoor dat jij via een internetverbinding belt. Ons gekwalificeerd personeel helpt moeiteloos met het verzorgen en onderhouden van een op maat gemaakte online centrale. Mocht jij daarnaast op zoek zijn naar een geschikt zakelijk mobiel abonnement, dan ben jij bij ons ook aan het juiste adres.

Veelgestelde vragen

Extern bereikbaar zijn via vaste telefonie, kan dat?

Als jij thuiswerkt of buiten kantoor bent kan het fijn zijn om toch bereikbaar te zijn. Of de mogelijkheid hebben om te bellen vanuit het vaste telefoonnummer, zodat jouw mobiele nummer niet zichtbaar is.
Dit kan door het gebruik van een app op je telefoon die geschikt is voor alle devices. Hiermee wordt de vaste telefoon doorgeschakeld en kun jij bellen vanuit het vaste nummer, maar dan met je eigen mobiele telefoon.

Uit welke providers kan ik kiezen?

Voor de mobiele oplossingen bieden wij YouFone (KPN netwerk) en KPN zakelijk aan, omdat dit het beste netwerk is. Voor glasvezel en koper is er een breed aanbod zoals KPN, Eurofiber en T-Systems.
Daarnaast kunnen wij ook op veel collectieve initiatieven leveren.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then