In de wereld van Theiner ICT

13-09-2023

Dagelijks hoor je het. Cyberaanvallen, virussen, phishing en bugs in updates. De online wereld kan ingewikkeld zijn met alle nieuwe ontwikkelingen. Jij wilt zorgeloos werken en bezig zijn met de organisatie. En Theiner ICT richt zich op de continuïteit en veiligheid.  Wij nemen je mee in de wereld van ICT. Want het gaat veel verder dan advies of onze servicedesk.

Het allerbelangrijkste is dat onze klanten zich geen zorgen maken over de veiligheid. En mocht er toch per ongeluk op een phishing e-mail zijn geklikt, dat je meteen Theiner ICT belt, voor zo min mogelijk schade. Maar wat doen wij naast ICT omgevingen beheren, back-ups, migraties, een servicedesk en advies?

Voor ons is het een goed teken als jij hier niets van merkt. Ons Remote Monitoring & Management tool houdt continu alles in de gaten en stopt nooit. Met deze software houden we alle apparaten van onze klanten in de gaten en worden afwijkingen direct gesignaleerd. Is er een bedreiging? Dan kan deze software het apparaat afsluiten van het internet en ook de communicatie naar alle andere apparaten in hetzelfde netwerk.

Hierdoor kan het virus zich niet verspreiden, en wordt de schade beperkt. Als dit gebeurd, ontvangen wij direct een melding, zodat we actie kunnen ondernemen. Door deze werkwijze zorgen wij er ervoor dat je weer door kunt met de werkzaamheden. En wist je dat bij onze back-up methodes je extra bent beschermd, dit kan een PC back-up of Microsoft 365 Cloud zijn.

De meerwaarde van Theiner ICT bij Windows Updates
De updates van Windows zijn altijd standaard. Dit betekent dat deze niet uitvoerig worden getest bij eindklanten, en deze nog fouten kunnen bevatten. Voordat onze klanten een update ontvangen hebben wij deze uitvoerig getest op fouten. Hierdoor weet jij zeker dat je de update kunt downloaden zonder stil te vallen met je werk.

‘’Wist je dat wij sinds 2006 deze werkwijze gebruiken en 290 foutieve updates hebben tegengehouden?’’

De voordelen voor jou als klant

  • Door het uitvoering testen van Windows Updates heb je geen last van bugs. Je krijgt op je apparaat een melding als je een update veilig kunt uitvoeren;

  • De virusscanner Webroot checkt continu op bedreigingen;

  • Web Threat Shield geeft aan of een website veilig is om te bezoeken, klik hier meer voor informatie;

  • Andere software controleren we ook uitvoerig voordat de update bij jou komt, denk aan: Adobe Acrobat Reader, VLC Media Player, Paint.NET, Zoom etc;

  • Onze techneuten blijven continu op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen, zodat jij dat niet hoeft te doen.

Wil je meer weten? Hier een aantal interessante nieuwsartikelen
- Slachtoffers door gijzelsoftware
- Windows update veroorzaakt fout bij netwerkprinters

De Remote Monitoring & Management tool is inbegrepen in onze servicepakketten.
Ben jij al klant bij Theiner ICT, maar heb je nog geen servicepakket?

Neem contact op met Max of Angela voor meer informatie.

Ja, ik wil meer weten
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then