Microsoft heeft Copilot voor Microsoft 365 geïntroduceerd

23-01-2024

Microsoft Coplit is hierdoor beschikbaar voor het gehele MKB! Copilot is een AI-gedreven toevoeging binnen Microsoft 365. Deze toevoeging verhoogd de productiviteit en is verwerkt in applicaties zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Kortom: de ultieme sidekick voor productiviteit binnen je Office applicaties!

Of je nu werkt met data in Excel, presentaties perfectioneert in PowerPoint, e-mails beheert in Outlook of documenten creëert in Word. Copilot is er om het werk efficiënter te laten verlopen.

Voordelen in Excel
In Excel maakt Copilot complexe formules en dataverwerking veel makkelijker. Het begrijpt de intenties en biedt intelligente suggesties, waardoor je sneller en nauwkeuriger werkt.

Voordelen in PowerPoint
In PowerPoint maakt deze indrukwekkende presentaties met verbeterde samenwerkingsfuncties. Het begrijpt de context van slides en geeft slimme suggesties om creatieve proces te versnellen.

Voordelen in Outlook
In Outlook optimaliseer je je e-mailworkflow met intuïtieve suggesties voor tekst en opmaak. Bespaar tijd en focus op wat echt belangrijk is.

Voordelen in Word
Of je een rapport opstelt of een document creëert in Word, Copilot maakt het schrijfproces efficiënter. Slimme zinsconstructies en suggesties brengen je teksten naar een hoger niveau.

Wist je dat Copilot zelfs Teams vergaderingen beknopt en met de juiste acties voor je uitschrijft, geen notulist meer nodig!

Met Copilot brengt Microsoft de kracht van samenwerking en efficiëntie rechtstreeks naar jouw favoriete Office-applicaties. Laat Copilot je gids zijn naar een wereld van soepeler werken, waar ideeën tot leven komen met slechts een paar toetsaanslagen. Ontdek de mogelijkheden van Microsoft Copilot en verhoog jouw productiviteit.

Microsoft Copilot 365 is beschikbaar en leverbaar via Theiner ICT.

Vragen of meer weten, neem contact op met onze Sales afdeling.

Ik wil contact opnemen!

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then