Theiner ICT blauw past bij jou!

06-01-2023

Een inloopavond om kennis te maken met Theiner ICT, jij bent welkom op 16 januari.

Bekijk onze werken bij website

BLUE MONDAY

Volgens de Britse psycholoog Cliff Arnall is er een wetenschappelijk verantwoorde formule waaruit zou blijken dat de maandag van de laatste volle week van januari de dag is waarop de meeste mensen zich treurig, neerslachtig of weemoedig voelen. MAAR NIET BIJ THEINER ICT! Wij maken het gezellig tijdens onze kennismakingsavond.

BEN JIJ ALTIJD NIEUWSGIERIG GEWEEST NAAR WAT THEINER ICT EIGENLIJK DOET?

Tijdens de open avond kan je kennismaken met onze organisatie. Naast het bezoeken van de mooie werkplek, staan er diverse collega’s voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je meer te vertellen over het werken bij Theiner ICT.

Je kan in gesprek gaan met ICT professionals, sales professionals, onze dame van personeelszaken of met leden uit het management team. Wat je vraag ook is, we kunnen deze ongetwijfeld voor je beantwoorden die avond.

Dus kom kennismaken! Je bent welkom als (bijna) schoolverlater, stagiair, maar ook wanneer je zoekende bent naar een nieuwe baan in de ICT of commercie.

Datum: maandag 16 januari 2023

Tijd: je bent welkom tussen 17:00 - 20:00 uur

Locatie: Doornhoek 4005 - Veghel

Een afspraak maken is niet nodig. Je kan gewoon binnen lopen tussen 17:00-20:00 uur. Net wat jou het beste uitkomt. Heb je vooraf (of daarna) nog vragen. Neem dan contact op met Nikky via personeelszaken@theiner.nl

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then