Theiner ICT gaat voor groen

01-12-2022

Hoe wij voor groen gaan!

Natuurlijk verandert er niets aan ons logo, maar we gaan zo groen als mogelijk. Ook daar zijn we duidelijk over.

De grote raampartijen van ons kantoor zorgen niet alleen voor een mooi uitzicht. Maar ook voor een natuurlijke binnentemperatuur voor onze medewerkers. Zodat zij onze klanten weer optimaal kunnen ondersteunen in een fijn werkklimaat.

Wanneer de zon niet voldoende schijnt, dan zijn er dé 3000 zonnepanelen op het dak. Is er energie over? Dan leveren we dit terug aan het net. Benieuwd hoe het dak eruit ziet?

Maar dat is nog niet alles! Vervoer is ook een belangrijk onderdeel wanneer je voor groen gaat. Het gaat niet alleen om onze eigen voertuigen, maar ook het bezorgen van de pakketten. Onze pakketten worden op een milieuvriendelijke en verantwoorde manier door Groenbezorgen bezorgd. Zij hebben vorig jaar 4.5 keer de wereld rond gefietst. Hiermee hebben ze 50.000 keer een autostop voorkomen. Dat is toch gaaf!

Het volgende doel is dat alle voertuigen van Theiner ICT brandstof vrij zijn. Want we gaan namelijk voor 100% elektrisch. We streven ernaar om alleen nog maar elektrische voertuigen aan te schaffen.

Wij worden met trots steeds een beetje groener.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then