Theiner ICT jubileum: twaalf en een half jaar!

29-10-2021

Van starten op je zolderkamer naar een bedrijf wat 12.5 jaar bestaat, dat is Theiner ICT gelukt!

Theiner ICT jubileum: twaalf en een half jaar!

 Wij hebben gezamenlijk een mijlpaal bereikt! Theiner ICT bestaat namelijk 12 en een half jaar. Wat begon op de zolderkamer is uitgegroeid tot een organisatie van vijftien personen sterk. En we kunnen niet anders zeggen dan dat het allemaal enorm snel is gegaan. Dit komt omdat er ontzettend veel gebeurd is de afgelopen jaren. Onze ambitie zorgde ervoor dat we nooit stil zaten en altijd op zoek waren naar die volgende uitdaging. Deze bestonden bijvoorbeeld uit overnames zoals in 2014, respectievelijk Infinity Systems en Pro-Mo-Ties werden ingelijfd waardoor ons klantenbestand stevig groeide. Dit zorgde er mede voor dat we verder moesten uitbreiden aan de Spoorlaan. Er kwam in 2015 120 m2 bij zodat we ruimte konden bieden aan nieuwe collega’s die tegelijkertijd voor een expansie van onze diensten zorgde. 

 Toch was dit niet voldoende, want Theiner ICT kwam meer-en-meer tot wasdom. Verhuizing was onontkomelijk en dit jaar opende we de deuren aan de Doornhoek. Een fraai pand dat wij zo goed als zelf mochten indelen. Gevolg was een strakke open ruimte waarin iedereen zich thuis kan voelen en optimaal kan functioneren om de klant naar wens te bedienen. 

 En nu staan wij dan hier op het punt van 12 en een half jaar bestaan. Wij kijken graag vooruit maar af en toe blikken we terug, niet alleen om te leren van onze geschiedenis maar ook om te beseffen wat wij samen als team tot stand hebben gebracht. Wat er de komende 12 en een half jaar gaat gebeuren kan niemand zeggen. Echter, hebben wij het volste vertrouwen dat er mooie momenten aankomen die Theiner ICT ook de komende jaren op de kaart zal zetten en houden. Misschien sneller dan je denkt.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then