We breiden uit!

01-12-2022

Een mooie toevoeging aan onze diensten waar we trots op zijn, want Theiner ICT neemt alle klanten en activiteiten over van Syan ICT!

Een mooie toevoeging aan onze diensten waar we trots op zijn, want Theiner ICT neemt alle klanten en activiteiten over van Syan ICT! Hiermee breiden we onze dienstverlening uit op zowel ICT oplossingen én werknemers. De werknemers van Syan ICT komen ook te werken op ons kantoor in Veghel. Voor jou als klant verandert er eigenlijk niets, behalve dat we nog sneller en makkelijker kunnen ondersteunen.

Wat betekent dit?

Dat betekent dat onze collega’s van Syan ICT er 32 collega’s erbij hebben gekregen. En hierdoor nog meer expertises aan kunnen bieden met een toegevoegde waarde. Op dit moment zijn we bezig om iedere klant van Syan ICT goed in beeld te krijgen. Hierdoor verwachten we dat je geen hinder ervaart van de overname.

De collega’s Jan, Susanne en Ruben zijn meegegaan naar Theiner ICT, de huidige afspraken die eerder zijn gemaakt worden aangehouden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het uurtarief en abonnementsprijzen.

Wie zijn wij?
Theiner ICT is een ambitieus bedrijf wat gaat voor een totaaloplossing. Of het nu gaat om hardware & software, communicatiemiddelen, internetoplossingen of de strijd tegen cybercriminaliteit, onze medewerkers beheersen het allemaal. We zijn een full-service ICT dienstverlener die 24/7 voor jullie klaarstaan om de juiste service te verlenen.

Hoe nu verder?
Kennismaken doen we graag persoonlijk. We doen er alles om aan contact met je op te nemen, maar kost natuurlijk tijd. Als er in die tussentijd vragen zijn, staat onze servicedesk voor je klaar.

Locaties en bereikbaarheid

Hoofdvestiging
Doornhoek 4005
5465 TD in Veghel

Nevenvestiging (open op afspraak)
Beekerheide 22D
5741 HC Beek en Donk

Voor vragen kun je contact opnemen via 0413 820257 en meer informatie vind je op www.theiner.nl

support@theiner.nl voor de technische dienstverlening
info@theiner.nl voor algemene vragen
sales@theiner.nl voor de afdeling sales
administratie@theiner.nl voor administratieve vragen

De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.30 uur.

Bij calamiteiten zijn we 7 dagen in de week en 24 uur per dag bereikbaar via het algemene telefoonnummer 0413 820 257 (let op: buiten de reguliere openingstijden kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht).

 

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then