Het Theiner ICT team

Maak kennis met onze mensen áchter de techniek. Van jouw eerste aanspreekpunt van de servicedesk tot aan de accountmanager, de eigenaar en de back-office collega’s. Eén voor één van cruciaal belang voor Theiner ICT.

Samen maken wij ICT vanzelfsprekend. Stille helden, de een wat meer op de voorgrond dan de ander. Altijd up to date, kritisch, duidelijk en beschikbaar om jou te helpen.

Samen maken we ICT vanzelfsprekend

Eigenaar / Directeur

Willem

Willem heeft dit bedrijf eigenhandig opgericht, is prestatiegericht én een doorzetter. Behalve dat hij er altijd is voor zijn medewerkers, staat hij ook altijd klaar voor onze klanten. Samen met de klant kijkt hij naar de best mogelijke ICT oplossing, waarbij kwaliteit, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid voorop staan.

Bedrijfsleider

Koos

Koos is voor veel klanten een vertrouwd gezicht. Hij is een sterke persoonlijkheid die zijn sporen in het ICT-vak heeft verdiend. Hij kwam binnen als stagiair en is doorgegroeid tot bedrijfsleider. Koos houdt van orde. Een perfectionist die alleen tevreden is als de klant dat ook is én als er een perfect product is afgeleverd. Hij durft dan ook best kritische feedback te geven: alles voor het goeie doel.

ICT Specialist

Huub

ICT heeft voor Huub geen geheimen. Hij is altijd up-to-date van de nieuwste hardware ontwikkelingen en duikt graag in de nieuwste technologische snufjes. Noem hem een nerd. Hij is onze ICT-held. De nieuwste processor of de beste software heeft hij al ontdekt voordat iemand anders het in de gaten heeft. En o ja, meestal heeft hij het thuis al getest. Geen virus is hem te moeilijk, geen hardware-probleem te uitdagend. Hij is dan ook met trots onze ICT Specialist.

Operationeel Manager

Jordy

Jordy weet als geen ander hoe de Servicedesk en 2e lijns support afdeling in elkaar zit en kent nagenoeg al onze klanten. Het helpen van klanten met ICT-problemen heeft voor hem nog maar weinig geheimen.

2e Lijns support - Projectcoördinator

Joren

Een contactuele techneut, dat is de beste omschrijving van Joren. Hij is communicatief zeer vaardig, makkelijk in omgang en voor ons dus een gezellige collega.

2e lijns support - Projectleider

Susanne

Als projectleider is Susanne de schakel tussen onze klanten en onze techneuten. Ze is nauw betrokken bij elke fase van een project, zet de lijnen intern uit en bewaakt de processen.

2e lijns support buitendienst

Patrick

Alléz zeg, geen ICT-probleem is te ingewikkeld voor onze Belgische vriend Patrick. Misschien moet je wennen aan zijn accent, maar zeker weten dat hij jouw probleem fikst. Patrick is een ervaren ICT’er die het goed kan vinden met moderne technieken. Hij kent alle ins en outs van zijn vak en gaat altijd voor een tevreden klant.

2e lijns support buitendienst

Ron

Ron is een echte ICT’er in hart en nieren. Hij heeft een ruime kennis op het gebied van netwerkbeheer, serverbeheer, werkplek beheer en cloud oplossingen. Hij werkt het liefst op locatie bij de klant en gaat niet weg voordat hij alles tot in de puntjes heeft weten op te leveren.

VoIP Specialist

Ronald

De rust zelve, dat is het beste hoe we Ronald kunnen omschrijven. Ronald heeft al meer dan 20 jaar werkervaring binnen de ICT waarbij hij zich in de laatste jaren is gaan specialiseren op VoIP.

2e lijns support - technische dienst

Niels

Niels is onze hardware man. Nieuwe systemen en reparaties worden door Niels gebouwd, geïnstalleerd en geprepareerd op onze technische dienst. Niels heeft een grote affiniteit voor ICT hardware en ‘sleutelt’ ook privé graag aan hardware. Niels heeft een heerlijk gevoel voor humor en zorgt voor een ontspannen en gezellige sfeer op de technische dienst. Hij is erg collegiaal en staat altijd klaar om een ander te helpen.

2e lijns support - technische dienst

Jarmo

Jarmo is bij Theiner ICT gestart als stagiair en heeft met zijn kennis en inzet zijn plek binnen het team verdiend. Jarmo is leergierig, behulpzaam en klantvriendelijk. Hij wil zich verder gaan verdiepen in hardware en gaat binnen Theiner ICT de technische dienst ondersteunen. Daarnaast zal je Jarmo op locatie bij onze klanten zien voor het installeren van hardware, helpen bij een verhuizing of ondersteuning bij de opbouw van festivals. Jarmo heeft een rustige uitstraling maar is altijd in voor een feestje!

2e lijns support – binnen- en buitendienst

Ruben

Zoek je iemand die alles weet van netwerkbeheer? Dan is Ruben degene die je zoekt. Hij is een specialist o.g.v. onderhoud en optimalisatie van een netwerk, zowel voor een vaste locatie als voor een tijdelijke locatie zoals een festival.

2e lijns support buitendienst

Eline

Eline is gestart als stagiaire en daarna meteen aangenomen als tweedelijns support buitendienst. Dat zegt genoeg toch! Als je een Mechelse herder thuis de baas kunt zijn dan is geen één ICT oplossing te moeilijk.

2e lijns support buitendienst

Oskar

Oskar is onze benjamin van het team. Hij heeft afgelopen jaar bij ons stage gelopen en is nu naast zijn studie MBO Expert IT Systems and Devices nog bij ons werkzaam. Hij ondersteunt onze buitendienst collega’s met het plaatsen van laptops en PC’s op locatie. Oskar is geduldig, leergierig en enorm klantvriendelijk. Er staat altijd een vriendelijke lach op zijn gezicht. We zijn blij met deze benjamin!

2e lijns support

Erik

Erik is een allrounder en ondersteunt onze klanten vanuit de tweedelijns support binnendienst. Hij is sterk in het onderzoeken, uitzoeken en puzzelen van technische vraagstukken.

Servicedesk

Kevin

Wanneer je wel eens naar Theiner ICT belt heb je grote kans dat je met onze Kevin gesproken hebt. Kevin is altijd vrolijk en altijd in voor een grapje.

Servicedesk

Gino

Gino is onze Limburgse zingende topper die in 2022 is afgestudeerd als applicatie ontwikkelaar. Hierdoor biedt Gino een uniek perspectief aan de Servicedesk.

Servicedesk

Jesper

Jesper is de jongste telg van onze Servicedesk team. Hij is enorm leergierig, altijd bereid om mensen te helpen en gaat graag op zoek naar de beste oplossingen voor de klant. Is er een probleem? Dan duikt Jesper daar graag in. Hij is secuur, creatief, gestructureerd en weet goed waar zijn grenzen liggen. Zijn passie ligt bij Microsoft Azure en hij wil hierin zijn kennis verbreden. Jesper is een mooie aanvulling van ons dynamische Servicedesk team!

Servicedesk - 2e lijns support buitendienst

Niels

Zowel op de Servicedesk als in de buitendienst zal je Niels vinden. Niels heeft al enkele jaren ervaring op de Servicedesk en is hiermee een echte aanvulling voor ons Servicedesk team. Met deze opgedane kennis en ervaring wil Niels zich meer gaan richten op het ondersteunen van klanten op locatie. Hij is creatief, denkt graag mee met de klant en is altijd op zoek naar oplossingen. Daarnaast is het ook nog eens een hele sociale jongen, klantvriendelijk en altijd in voor een praatje.

Operationeel Assistente

Anouk

Zowel inkoop als planning, Anouk kan het allebei. Daarnaast ontvangt ze ook nog eens onze klanten en ondersteunt ze de operationele afdeling op administratief gebied waar ze kan

Senior Accountmanager

Karel

Hij zit altijd bommetje vol energie: onze Senior Accountmanager Karel. Hij is iemand die meedenkt en doorvraagt. Hij zoekt precies uit wat onze klanten willen en hoe dat zo efficiënt en professioneel mogelijk gerealiseerd kan worden.

Accountmanager

Max

Een jonge frisse blik in de organisatie, dat is Max. Max gaat graag tot het uiterste voor de klant, geen vraag of wens is hem te gek. Hij ziet uiteraard graag tevreden klanten, maar als je een klacht hebt, luistert Max ook graag naar je en zal hij alles in het werk stellen om je helpen. We zijn enorm blij met de ondersteuning vanuit Max op ons accountmanagement. Max heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en daar zijn we enorm trots op.

Assistent accountmanager

Angela

Angela is een echte doorzetter, gedreven en vol enthousiasme gaat ze aan de slag op de backoffice, ter ondersteuning van onze accountmanagers. De wondere wereld van ICT was redelijk nieuw voor haar, maar alle ins & outs heeft ze snel onder de knie. Met haar jarenlange ervaring op sales gebied, is ze de aangewezen persoon om ons accountmanagers te ondersteunen. Met veel energie en altijd een vriendelijke glimlach gaat ze voor het hoogst haalbare: tevreden klanten is haar missie. ‘Kan niet’ komt niet in haar vocabulaire voor. ‘Daar ga ik voor’ is haar motto!

Accountmanager Festival Hotspot en Draadloos Breedband

Jan

Als ervaren accountmanager ziet Jan oplossingen waar anderen problemen zien. Hij is ondernemend, pragmatisch, doelgericht en slaapt pas lekker als onze klanten de beste oplossing hebben gekregen.

Servicedesk coördinator

Wilco

Wilco heeft jarenlange ervaring in de ICT en weet als geen ander hoe belangrijk een goed werkende ICT omgeving is. Als een ‘vader’ ontfermt hij zich over het Servicedesk team en weet hij dit jonge ambitieuze team te professionaliseren en enthousiasmeren en zorgt hij samen met het team dat de Servicesdesk altijd de klanten van Theiner ICT kundig te woord kan staan. Met zijn goede gevoel voor humor probeert hij zoveel mogelijk van zijn kennis over te dragen aan de volgende generatie.
Naast deze rol zal je Wilco tegen kunnen komen op locatie als 360 graden check specialist. Wilco is een gezellige en sociale collega, dus je snapt hoe blij we met hem zijn!

Financieel Administrateur

Greetje

Greetje is onze administratieve duizendpoot. Zij zorgt er onder andere voor dat de facturatie soepel verloopt. Heb je vragen over je facturen? Dan moet je dus bij Greetje zijn. Daarnaast is Greetje een echte probleemoplosser en helpt ze graag mee waar ze kan. Ze is de rust zelve, maar houdt er ook van om grapjes te maken en is hiermee een echte aanwinst op onze Backoffice.

Ondersteuning 2e lijns support buitendienst/ festival hotspot

Maarten

Maarten is de Theiner ICT klusjesman! Hij is super handig, werkt enorm netjes, weet van aanpakken en is breed inzetbaar zowel bij Theiner ICT als bij onze klanten. Hij ondersteunt onze tweedelijns support buitendienst medewerkers waar nodig en kan ook nog eens goed taarten en koekjes bakken!

Managementassistente

Mieke

Mieke is een echte duizendpoot en ondersteunt Willem als zijn Managementassistente. Ze zorgt ervoor dat Willem zijn agenda goed georganiseerd en gepland is, zodat Willem alle aandacht op het bedrijf, haar medewerkers en relaties kan richten. Ze is enorm creatief, secuur en weet van aanpakken. Ze staat altijd klaar met een helpende hand en is daarnaast ook nog eens maatschappelijk erg betrokken. Super trots zijn we op onze Mieke!

Kom jij ons team versterken? Bekijk al onze openstaande vacatures!

Bekijk de pagina
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then